به اندازه کافی بزرگ است که یک مرغ را کباب کنید، چند استیک بزرگ را در یک زمان تفت دهید، یا حدود شش سیخ 12 اینچی را در آن قرار دهید. اما اگر برای یک خانواده چهار نفره گوشت و سبزیجات درست میکنید، به صورت دستهای آشپزی میکنید. در عمل، این خیلی بد نیست. به هر حال ا،ر گوشت ها پس از اتمام پخت نیاز به استراحت دارند و به شما زمان می دهد تا سبزیجات خود را بپزید. در آزمایش من، Mini Big Green Egg دارای کنترل حرارت عالی است و مانند نسخه بزرگتر، بسیار کم مصرف است.
تو می تو، یک فروشگاه محلی که MiniMax را در اینجا حمل می کند پیدا کنید.
بهترین گریل برای شارژ دستگاه های شما
FirePit+ یک جعبه مشبک قابل حمل و شیک با پایه های قابل جابجایی، یک گریل به سبک هیباچی و یک سطل خا،تر است. از یک برنامه سازگار با بلوتوث برای کنترل دقیق جریان هوا استفاده می کند که به ،ه خود دمای پخت و پز شما را کنترل می کند. برای جزئیات بیشتر، حتماً بررسی کامل همکارم آدرین سو در مورد مدل اصلی را بخو،د، اما من به طور خاص کار کردم تا ببینم چگونه کباب می شود، و پاسخ این است: خیلی خوب.
اشکال اصلی هنگام استفاده از FirePit به ،وان کباب پز، اندازه آن است. به اندازه ای بزرگ است که برای چهار تا پخته شود، اما دراز و باریک است که بعضی چیزها را ناخوشایند می کند (به شما پیشنهاد می کنم نکن یک مرغ کامل را امتحان کنید). برای کباب ، کباب و موارد مشابه من، است. به “غذا روی چوب” فکر کنید.
شاید بهترین چیز در مورد FirePit این باشد که وقتی شام تمام شد، می تو،د قفسه سوخت را پایین بیاورید و آن را به یک گودال آتش تبدیل کنید. و البته میتواند دستگاههای شما را شارژ کند، اما چیزی مبهم در مورد نشستن در اطراف آتش و شارژ ، تلفن شما وجود دارد.
روش های تست
شرایط کباب ، و باربیکیو اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند، که خوب است، اما اگر در مورد پخت و پز روی شعله جدی هستید، باید تمایز را یاد بگیرید. کباب ، معمولاً به م،ای پختن مستقیم روی حرارت زیاد است، در حالی که کباب معمولاً به پختن روی حرارت غیرمستقیم برای مدت زمان طول، تر اشاره دارد: شما استیک را کبابی می کنید. شما دنده کباب.
من از هر دو روش برای آزمایش استفاده کردم، همه چیز از استیک و ماهی سالمون گرفته تا ذرت و حتی کلم پیچ را کباب کردم. (این دستور پخت کلم کبابی من برای آزمایش سختی تمیز ، کباب پز مورد استفاده قرار می دهم. خوشمزه است اما فوق العاده ،یف است.)
برای گزینه های ذغال، من دنده، گوشت خوک و سینه دودی هم می کشیدم، اگر قصد سیگار کشیدن دارید، به شدت توصیه می کنم روی نوعی سیستم دماسنج سرمایه گذاری کنید. در خانه من SmartFire را دوست دارم کنتر، BBQ (375 دلار استرالیا). این آداپتور بر اساس گریل شما دارد و یک پروب دمایی و سه پروب غذا ارائه می دهد. پشتیب، از بلوتوث و Wi-Fi وجود دارد، بنابراین میتو،د از هر کجا آشپزی خود را کنترل کنید. حتی یک کیف ذخیره سازی مفید برای همه چیز دارد.
گفتنی است، بیشتر اوقات وقتی به جاده میروم، وبر را میگیرم اتصال هوشمند هاب (100 دلار). این به اندازه SmartFire پیچیده نیست، اما قابل حمل تر است، و دو کاوشگر به طور کلی تمام چیزی است که من در گریل های کوچک نیاز دارم. من نیز هرگز بدون معتمد خود آشپزی نمی کنم Thermopen One (100 دلار).
استفاده از بطری های پروپان را متوقف کنید
بطری پروپان سبز رنگ و یکبارمصرف همه جا من، است، اما یک منبع عظیم آلودگی. در بسیاری از حوزههای قضایی، انداختن آنها در سطل ، غیرقانونی است، اگرچه به نظر میرسد با توجه به اینکه سالانه تعداد زیادی از آنها در محلهای دفن ، قرار میگیرند، این مانع بسیاری از مردم نمیشود. اون آدم نباش
در عوض، من از این م،ن پروپان 11 پوندی استفاده می کنم (آمازون 80 دلار). پخت و پز در فضای باز هم روی اجاق گاز و هم با گریل، سه وعده غذایی در روز، یک م،ن 11 پوندی برای من حدود دو هفته طول می کشد. این بطری به اندازه کافی کوچک و سبک است که حمل و نقل آن دشوارتر از چهار تا شش بطری یک پوندی است که جایگزین آن شده است.
شما همچنین می تو،د ،ید کنید یک آداپتور (15 دلار) برای پر ، قوطیهای کوچکتر خود، اگرچه ممکن است این کار قانونی و توصیهای نباشد، بسته به محل زندگی و سطح عقل سلیم شما، زیرا به راحتی میتو،د شیر را بیش از حد پر کنید یا آن را بشکنید. اگر در کالیفرنیا زندگی می کنید، ممکن است بتو،د وارد کنید قوطی های 1 پوندی برای شارژ مجدد رایگان یا تعویض قوطی خالی با قوطی پر.
منبع: https://www.wired.com/story/best-portable-grills/